Begivenheden har allerede fundet sted.

MAR

Dato Torsdag d. 11. marts 2021, kl. 14:00
Sted Rævedalsvej 1, 9230 Svenstrup J
Tine Zinck Damgaard
AFLYST - Sognetræf

Pga. de forlængede restriktioner er vi desværre nødt til at aflyse Sognetræf. Vel mødt igen til efteråret.

Kirken er dog ikke lukket - der holdes stadig gudstjenester om søndagen.

Sognetræf er et arrangement for alle i pastoratet, der har lyst til at være med.

Under normale omstændigheder begynder vi kl. 14.00 med en andagt i Ferslev Kirke, hvorefter der er foredrag og kaffebord i Konfirmandstuen.

I denne tid, hvor restriktioner og afstandskrav har overtrumfet traditionerne, har det været lidt anderledes.

Hvor og hvordan forårets arrangementer forhåbentlig kan afholdes på forsvarlig vis, vides ikke, men følg med på hjemmesiden, eller ring og spørg, når vi nærmer os.

I dag handler det om Egholms første kiosk v/ Johan Ringström

Johan blev coronafyret, hvorefter han og hans kone fik ideen til at lave Egholms første kiosk.

Kom og hør om vejen fra ide blev til virkelighed, og om processen for at nå deres mål.